Open Rooster trainingen

Leer in deze cursus gegeven in Nijmegen op een snelle en efficiënte manier met Excel werken. In de Excel level 1 cursus leert u de basis vaardigheden van Excel kennen. Opmaak en efficiëntie staan hierin centraal. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die beter willen leren werken met Excel. Ook voor cursisten die nooit tot weinig Excel gebruiken is deze cursus zeer geschikt. Er is geen vereiste voorkennis nodig behalve het omgaat met een besturingssysteem van windows.
Leer in deze cursus gegeven in Nijmegen op een snelle en efficiënte manier rekenen met Excel. U leert berekeningen te maken via geavanceerd functies, databases en draaitabellen. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is Excel Basis.
Het expert niveau van deze training is het hoogste niveau training die Westhaghe Training & Advies biedt in Microsoft Excel. Deze trainingen sluiten naadloos aan op de Microsoft Excel gevorderde training en leert u het maximale uit Excel te halen.
De Excel for Financials training is speciaal samengesteld voor cursisten die veelvuldig met spreadsheets werken met financiele data.

Bel naar Westhaghe Training & Advies 020 – 3080 466
Mailen naar Westhaghe Training & Advies info@westhaghe.com